Vakgebieden

Groenvoorziening

Planten en bloemen fleuren een gebouw letterlijk op. Of het nu om de binnenkant van een gebouw gaat of het buitengebied: de juiste groenvoorziening werkt sfeer verhogend.

Lees meer

Textielvoorziening

Vooral in de verzorging en de recreatie wordt dagelijks heel wat textiel gebruikt.

Lees meer

Interne verhuizingen

Verhuizingen hebben een grote impact op de organisatie: discussies, stress, productieverlies, kosten. Onze ervaring en expertise beperken kunnen die impact minimaliseren.

Lees meer

Afval

Van Restafval naar grondstoffen! Van kosten naar opbrengst! Milieu, duurzaamheid en steeds grotere schaarste van grondstoffen staan centraal in onze maatschappij en ook bij CSG. De processen rondom afval zijn belangrijk om hier maatschappelijk aan bij te kunnen dragen. De kosten van restafval worden steeds hoger. Door afvalstromen te splitsen in separate stromen kunnen kosten […]

Lees meer

Schoonmaak & glasbewassing

Het grootste deel van onze werkzaamheden bestaat uit het aanbesteden, beheren en bewaken van contracten tussen opdrachtgever en schoonmaakleverancier(s) en het bieden van ondersteuning bij schoonmaakvraagstukken.

Lees meer

Catering

Onze jarenlange ervaring bij vraagstukken op het gebied van (bedrijfs)catering, geeft ons de benodigde kennis en vaardigheid om onze relaties te ondersteunen.

Lees meer

Beveiliging

Bij de ontwikkeling of renovatie van gebouwen worden steeds zwaardere eisen gesteld aan de integratie van complexe technische toepassingen.

Lees meer

Afdruksystemen

Ondanks het steeds verder digitaliseren kunnen we vaak toch niet zonder een papieren uitdraai of kopie.

Lees meer