Bedrijfsvoering

Transparantie en verantwoordelijkheid staan bij ons voorop.  Hier lees je hoe we dat in de praktijk brengen.

Samenwerken in Kaleidon

Sinds 2011 is CSG onderdeel van Kaleidon. Bedrijven bundelen hier hun krachten, versterken elkaar en bieden ondersteuning in ieders specifieke dienstverlening  op het gebied van soft services in de facilitaire dienstverlening. Dit is de enige onderlinge samenwerking die wij aangaan; wij hebben geen directe banden met organisaties in de sectoren waarin wij onze ondersteunende en adviserende diensten aanbieden.

Meer informatie over hoe wij samenwerken binnen Kaleidon vind je op de website van Kaleidon.

Brancheorganisaties

Om informatie over facilitaire dienstverlening te delen met opdrachtgevers, opdrachtnemers en collega-bedrijven, zijn wij lid van verschillende brancheorganisaties, zoals:

  • De Code Verantwoordelijk Marktgedrag (de Code)
  • De beroepsvereniging Facilitair Management Gezondheidszorg (FMG)
  • De Vereniging Schoonmaak Research (VSR)
  • De beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN)
  • De Vereniging van Gespecialiseerde Facilitaire Inkoopprofessionals (VGFI)
  • De Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (NEVI)

Certificering

Onze hoge standaard,
jouw garantie op kwaliteit

ISO 9001 gecertificeerd
Wij hebben het ISO 9001-certificaat behaald, en voldoen aan de internationale normen voor kwaliteitsmanagementsystemen.
Dit certificaat, in combinatie met onze toepassing van de PDCA-cirkel, benadrukt onze toewijding om ervoor te zorgen dat zowel onze interne als samenwerkingsprocessen goed georganiseerd, gestructureerd en beheerd zijn.

NEN 2075:2000 / NEN-EN 13549 en Gecertificeerde makelaars NEN-EN 45013:1991).
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Om de wereld ook voor de toekomstige generaties leefbaar te houden, moeten we nu actie ondernemen. Als familiebedrijf nemen wij onze verantwoordelijkheid om nadelige gevolgen voor mens en milieu zoveel mogelijk uit te sluiten erg serieus. In ons beleid liggen daarom een aantal zorgvuldig gekozen aandachtsgebieden vast, met de nadruk op het milieu en het welzijn van mensen.
Code Verantwoordelijk Marktgedrag
Om de doorgeschoten marktwerking tegen te gaan tekenden wij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Zo laten we zien dat wij in alle opzichten handelen volgens dit morele kompas, samen met andere opdrachtgevers, werkgevers, overkoepelende organisaties en intermediairs.
VSR-keurmerk
Met het VSR-keurmerk laten we zien dat we voldoen aan de normen van de schoonmaakbranche en betrouwbare kwaliteit leveren. Het keurmerk toont aan dat we het VSR-kwaliteitsmeetsysteem juist toepassen, transparant zijn naar opdrachtgevers, en geregistreerd zijn na succesvolle toetsing door onafhankelijke auditors.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over marktontwikkelingen, onze diensten en facilitaire evenementen in de branche in je inbox.