Thuis in facilitaire zaken

Welkom bij CSG, waar we niet alleen thuis zijn in facilitaire zaken, maar ook een thuis bieden voor iedereen die wil groeien en ontwikkelen. Ontdek hoe wij met onze ondersteuning en advies de basis leggen voor duurzame samenwerkingen.

Visie

Wij sluiten contracten af en beheren deze met zorg, zodat iedereen er beter van wordt. Dit doen we door de tijd te nemen voor financieel contractbeheer en gemiddelden te vermijden. Zo doen we steekproeven op locatie om precisie te waarborgen. Op die manier houden we inzicht en grip op de financiële en kwalitatieve aspecten binnen de contracten.

Samen werken we toe naar ons gezamenlijke doel van schone, veilige en prettige ruimtes voor iedereen. Onze kernwaarden – onafhankelijkheid, eerlijkheid, objectiviteit en duidelijkheid – zijn de drijvende krachten achter alles wat we doen. We geloven in deze aanpak omdat het helderheid schept voor alle betrokken partijen over wat ze kunnen verwachten.

Organisatie

In 1991 richtte Wim Dingelstad CSG op. Sindsdien zet CSG zich in voor goede arbeidsomstandigheden voor werknemers en solide, eerlijke relaties tussen opdrachtgevers en leveranciers. In 2014 sloot dochter Tirza Dingelstad zich aan bij het team en nam zij de leiding als directeur. Per 1 januari 2024 heeft ook Mireille Dingelstad zich bij het team gevoegd, als consultant.

Sinds de oprichting vervult ons familiebedrijf de rol van intermediair in de soft services van facilitaire dienstverlening. Nog steeds vormen duurzame relaties en een langetermijnvisie de rode draad in de organisatie. Hierdoor is het huidige CSG het familiebedrijf van de toekomst geworden. Een plek waar ‘familie’  niet alleen verwijst naar een gezin, maar naar een team. Met onze jarenlange ervaring, opgebouwde kennis en vaardigheden bewegen we samen vooruit.

Onafhankelijk

Wij zijn volledig onafhankelijk. Je kunt vertrouwen op integriteit, doordachte directiebegrotingen, heldere procedures en bovenal: advies dat zowel deskundig als objectief is.

Onze offertes zijn transparant met een overzicht van uren en tarieven, ongeacht de resultaten. We werken niet op basis van 'no cure no pay', vermijden koppelverkoop en onze consultants vertegenwoordigen de belangen van medewerkers op de werkvloer, de opdrachtgever én de dienstverlener. Dankzij een prijsbodem in al onze tenders met uitvoerende partijen, weten we zeker dat we faciliteren in het sluiten van gezonde contracten die op een eerlijke en verantwoorde manier tot stand komen.

Samenwerken in Kaleidon

Sinds 2011 is CSG onderdeel van Kaleidon. Bedrijven bundelen hier hun krachten, versterken elkaar en bieden ondersteuning in ieders specifieke dienstverlening  op het gebied van soft services in de facilitaire dienstverlening.

Certificering

Onze hoge standaard,
jouw garantie op kwaliteit

ISO 9001 gecertificeerd
Wij hebben het ISO 9001-certificaat behaald, en voldoen aan de internationale normen voor kwaliteitsmanagementsystemen.
Dit certificaat, in combinatie met onze toepassing van de PDCA-cirkel, benadrukt onze toewijding om ervoor te zorgen dat zowel onze interne als samenwerkingsprocessen goed georganiseerd, gestructureerd en beheerd zijn.

NEN 2075:2000 / NEN-EN 13549 en Gecertificeerde makelaars NEN-EN 45013:1991).
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Om de wereld ook voor de toekomstige generaties leefbaar te houden, moeten we nu actie ondernemen. Als familiebedrijf nemen wij onze verantwoordelijkheid om nadelige gevolgen voor mens en milieu zoveel mogelijk uit te sluiten erg serieus. In ons beleid liggen daarom een aantal zorgvuldig gekozen aandachtsgebieden vast, met de nadruk op het milieu en het welzijn van mensen.
Code Verantwoordelijk Marktgedrag
Om de doorgeschoten marktwerking tegen te gaan tekenden wij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Zo laten we zien dat wij in alle opzichten handelen volgens dit morele kompas, samen met andere opdrachtgevers, werkgevers, overkoepelende organisaties en intermediairs.
VSR-keurmerk
Met het VSR-keurmerk laten we zien dat we voldoen aan de normen van de schoonmaakbranche en betrouwbare kwaliteit leveren. Het keurmerk toont aan dat we het VSR-kwaliteitsmeetsysteem juist toepassen, transparant zijn naar opdrachtgevers, en geregistreerd zijn na succesvolle toetsing door onafhankelijke auditors.

Sectoren

Organisaties waarmee we al samenwerken

Agenda

Benieuwd waar je ons kunt binnenkort kunt tegenkomen?

Contact

Neem contact op met onze medewerkers

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je bericht.
We komen zo snel mogelijk bij je terug!
Er is iets fout gegaan. Probeer het nog eens.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over marktontwikkelingen, onze diensten en facilitaire evenementen in de branche in je inbox.