Sectoren waarin wij je ondersteunen

Ontdek hoe onze brede kennis je vooruithelpt – in welke sector je ook actief bent.

Onze overtuiging is simpel.

Wij geloven dat maatwerk het verschil maakt. Elke sector vraagt daarom om een eigen aanpak. Van gezondheidszorg tot onderwijs en transport, wij bieden oplossingen die speciaal voor jou gemaakt zijn.

Gezondheidszorg

In verschillende zorgorganisaties, van (academische) ziekenhuizen tot GGZ-instellingen, bieden wij ondersteuning om jong en oud de best mogelijke zorg te garanderen.

Onderwijs

In alle onderwijsvormen, van kinderopvang tot universiteiten, begrijpen we de diverse behoeften. Onze oplossingen dragen bij aan een leeromgeving die altijd in beweging is.

Overheid

Van gemeenten en provincies tot ministeries, zelfstandige bestuursorganen (ZBO’s), veiligheidsregio’s en waterschappen, wij helpen organisaties op elk niveau hun doelen te bereiken.

Leisure & hospitality

In de veelzijdige wereld van vrijetijd en gastvrijheid ondersteunen wij organisaties zoals musea, hotels en vakantieparken zodat gasten een aantal onvergetelijke ervaringen rijker vertrekken.

Kantooromgevingen

Moderne kantoren zijn meer dan werkruimtes; het zijn ontmoetingsplekken. Met onze facilitaire dienstverlening zorgen we voor omgevingen waar mensen graag samenwerken en samenkomen.
No items found.

Industrie

Veiligheidsvoorschriften en protocollen variëren per sector, dus maatwerk is essentieel. Onze oplossingen zijn afgestemd op de diverse behoeften van organisaties, met als resultaat een prettige ervaring voor alle werknemers.
No items found.

Transport & logistiek

Binnen verschillende omgevingen optimaliseert onze dienstverlening het vervoer en verbetert de efficiëntie. Van openbaar vervoer met treinen en bussen tot distributiecentra en containerterminals.

Detailhandel

Wij ondersteunen organisaties vanaf het begin, vanaf efficiënt voorraadbeheer tot het optimaliseren van de klantreis. Samen zorgen we voor een vlekkeloze winkelervaring voor alle klanten.
No items found.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over marktontwikkelingen, onze diensten en facilitaire evenementen in de branche in je inbox.