We zijn live met de nieuwe website en huisstijl!

Share this post
Nieuws

In 1991 richtte Wim Dingelstad CSG op. Sindsdien zet CSG zich in voor goede arbeidsomstandigheden voor werknemers en solide, eerlijke relaties tussen opdrachtgevers en leveranciers. In 2014 sloot dochter Tirza Dingelstad zich aan bij het team en nam zij de leiding als directeur. Per 1 januari 2024 heeft ook Mireille Dingelstad zich bij het team gevoegd in de rol van consultant. Sinds de oprichting vervult ons familiebedrijf de rol van intermediair in de soft services van facilitaire dienstverlening. Nog steeds vormen duurzame relaties en een langetermijnvisie de rode draad in de organisatie.

Hierdoor is het huidige CSG het familiebedrijf van de toekomst geworden. Een plek waar ‘familie’ niet alleen verwijst naar een gezin, maar naar een team. Met onze jarenlange ervaring, opgebouwde kennis en vaardigheden bewegen we samen vooruit. De afgelopen maanden hebben we samen met Vandejong gewerkt aan het ontwikkelen van onze nieuwe huisstijl en een merkidentiteit die aansluit bij een futureproof facilitair familiebedrijf. Met veel trots en enthousiasme presenteren we onze nieuwe huisstijl! De video met ons nieuwe merkverhaal bekijk je op onze LinkedInpagina.  

Share this post

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over marktontwikkelingen, onze diensten en facilitaire evenementen in de branche in je inbox.