Vacature Gedreven Trainee Facility Inkoop

Share this post
Vacature
Heb jij je diploma (bijna) binnen en heb je interesse in de vakgebieden inkoop, consultancy en facilitair management? En kijk je er naar uit om jouw kennis en kunde in te zetten voor ons familiebedrijf van de toekomst? Dan hebben wij misschien wel de ideale eerste stap voor jou in deze veelzijdige branches!

Team Aanbestedingen speelt een belangrijke ondersteunende rol binnen CSG. Om de tientallen (Europese)aanbestedingen in soft services van facility management vlot en accuraat te laten verlopen zorgt zij ervoor dat de Consultants zich optimaal kunnen concentreren op het doorgronden van de specifieke wensen van onze opdrachtgevers en hun te voorzien van het juiste advies.  

Als Trainee Facility Inkoop ga je op ontdekkingsreis binnen de wereld van inkoop en aanbestedingen. Je maakt deel uit van ons Team Aanbestedingen dat verantwoordelijk is voor het opstellenen beheren van (Europese) aanbestedingen en aanbestedingsdocumenten. Met behulp van een eigen buddy kom je in aanraking met het gehele proces rondom inkoop en aanbestedingen, via  diverse opdrachten voor verschillende Consultancy Teams.

Voorbeelden van processen waar je je in gaat verdiepen zijn: hoe verloopt de voorbereiding op een (EU)aanbesteding? Welke inkoopstrategie dient te worden gehanteerd? Waar dient rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van een calculatie? Hoe waarborg je een eerlijk beoordelingsproces? Met welke juridische aspecten dient rekening gehouden te worden? Hoe zorg je voor een optimaal contractmanagement? Hoe ga je om met (planning van) prestatiebeheersing? Welke KPI's neem je op? Daarbij wordt je voor een deel van je tijd ingezet binnen andere CSG Teams om kennis te maken met deze specifieke activiteiten.

Van tijd tot tijd neem je ook deel aan besprekingen en bezoeken aan onze klanten door heel Nederland. Zo leer je de facilitaire omgevingen binnen het onderwijs, de overheid, zorg of leisurebranche kennen.

Wat ga je doen?

 • Uitvoeren van en participeren in projectgroepen voor (EU) aanbesteding / inkoop opdrachten
 • Het doen van voorstellen t.a.v. selectie- en gunningcriteria, beoordelingssystematiek etc.
 • Het (mee) calculeren van opdrachten bij (EU) aanbesteding / inkoop opdrachten
 • Het (mee) beoordelen van offertes bij (EU) aanbesteding / inkoop opdrachten
 • Uitzoek klussen, data verwerking
 • Maken van verslagen, presentaties, offertes
 • Nieuwe tenderkansen herkennen, stimuleren en introduceren
 • Optimaliseren van interne processen
 • Bijdragen aan de doorontwikkeling van bijvoorbeeld beoordelingsmodellen, kostprijsberekening en gunningsmethodieken.

Wie ben je?

Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau met als achtergrond bijvoorbeeld een opleiding Facility Management, Hoge Hotelschool, Inkoop, Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie. Jouw interesse in het vakgebied blijkt uit jouw analytische vermogen, accuraatheid en oog voordetail. Je beschikt over organisatorische vaardigheden, hebt een proactieve werkstijl en bent in staat om meerdere projecten/trajecten gelijktijdig uit te voeren. Daarbij schakel je moeiteloos tussen inhoud en proces en ben je in staat complexe materie in heldere taal te communiceren. Verder  ben je  enthousiast over het continue volgen van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, MVO en de praktische toepassing van AI. Ook ben je handig met Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint).

Hoe ziet je toekomst er uit?

Dit is een uitstekende kans om geleidelijk door te groeien naar een rol als Consultant. Door mee te lopen in uiteenlopende projecten en vertrouwd te raken met de diverse aspecten van zo’n functie.

Je leert niet alleen in de praktijk; maar krijgt ook de kansen om je verder te ontwikkelen via extra opleidingen (NEVI /Aanbestedingsrecht/ Contractmanagement) of vaardigheden (Excel, communicatie, presentatie). Hoe geleidelijk die doorgroei is, heb je grotendeels zelf in de hand.

Wat krijg je van ons?

 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 24 vakantiedagen, een pensioenregeling en sportregeling (wat betekent dat wij een deel van je sport abonnement betalen), een bedrijfsauto en mogelijkheden voor het volgen van opleidingen.
 • Een traineeship voor de duur van circa 2 jaar (in overleg te bepalen) met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een dienstverband van 32-40 uur per week, met flexibele werkdagen in overleg, inclusief de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
 • Een inspirerende werkomgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
 • De kans om bij te dragen aan uitdagende projecten en samen te werken in een enthousiast team.

 

Ben jij de gedreven Trainee Facility Inkoop die we zoeken?

Wil jij een actieve rol spelen in het nog verder versterken van onze positie in de markt? Aarzel dan niet om te solliciteren! Stuur je CV en motivatie naar hrm@kaleidon.nl en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team bij CSG.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ans Bloem (HRM) of Martijn Roovers (Teamleider) via 0345- 544 800.

We kijken uit naar jouw sollicitatie

Share this post

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over marktontwikkelingen, onze diensten en facilitaire evenementen in de branche in je inbox.