Vacature Gedreven Tenderspecialist Aanbestedingen

Share this post
Vacature
Voel jij je thuis in de dynamische wereld van inkoop en aanbestedingen? Ben jij een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden? betrokken familiebedrijf? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar versterking van ons team.

Binnen ons Team Aanbestedingen speelt de Tenderdeskfunctie een belangrijke ondersteunende rol binnen CSG. Om de tientallen (Europese) aanbestedingen in soft services facility management vlot en accuraat te laten verlopen zorg jij ervoor dat de Consultants zich optimaal kunnen concentreren op het doorgronden van de specifieke wensen van onze opdrachtgevers en hen te voorzien van het juiste advies.  

Als Tenderspecialist Aanbestedingen ben je een cruciale schakel binnen ons bedrijf. Je maakt deel uit van ons team dat verantwoordelijk is voor het opstellen en beheren van (Europese) aanbestedingen en aanbestedingsdocumenten. Nauwgezet zorg je ervoor dat alle informatie tijdig en correct wordt verzameld en verwerkt. Je speelt een actieve rol door het analyseren van inkomende vragen en aangeleverde tender informatie. Je bent een kei in het samenstellen van doortastende teksten, waarmee we ons onderscheiden van de concurrentie.

Wat ga je doen?

 • Participeren in projectgroepen voor (EU) aanbesteding / inkoop opdrachten
 • Opstellen van tenderdocumenten en directiebegrotingen, door het verzamelen (of ‘ophalen’ ), beoordelen en verwerken van geschikte én relevante informatie
 • Communiceren (intern en extern) over de aanbesteding/inkoop procedure
 • Samenwerken met interne stakeholders, om de benodigde input te verkrijgen
 • Het opstellen van projectplannen, procedures en het bewaken van deadlines
 • Het doen van voorstellen t.a.v. selectie- en gunningcriteria, beoordelingssystematiek, etc.
 • Het (mee) beoordelen van offertes bij (EU) aanbesteding / inkoop opdrachten
 • Kwaliteitscontrole op de gestelde eisen voor aanbestedingsdocumenten
 • Nieuwe tenderkansen herkennen, stimuleren en introduceren
 • Het bijhouden van informatie over uitgebrachte offertes en lopende projecten in ons ERP systeem

Wie ben je?

Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau. Jouw interesse in het vakgebied blijkt uit jouw analytische vermogen, accuraatheid en oog voor detail. Je beschikt over organisatorische vaardigheden, hebt een proactieve werkstijl en bent in staat om meerdere projecten tegelijk uit te voeren. Je kunt goed  inschatten waar prioriteiten liggen. Daarbij schakel je moeiteloos tussen inhoud en proces en ben je in staat complexe materie in heldere taal te communiceren.

Verder  ben je enthousiast over het continue volgen van ontwikkelingen op het gebied van MVO en Duurzaamheid en de praktische toepassing van AI. Ook ben je handig met Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint). Wanneer je al ervaring hebt in een tenderdesk of binnendienstfunctie, is dat een pré.  

Hoe ziet je toekomst er uit?

Dit is een uitstekende kans om stapsgewijs door te groeien naar een rol als Inkoop/Aanbesteding Specialist of  Consultant door mee te lopen in uiteenlopende projecten en vertrouwd te raken met de diverse aspecten van zo’n functie.

Je leert niet alleen in de praktijk; maar krijgt ook de kansen om je verder te ontwikkelen via extra opleidingen (NEVI /Aanbestedingsrecht/ Contractmanagement) of vaardigheden (Excel, communicatie, presentatie). Hoe snel die doorgroei is, heb je grotendeels zelf in de hand.

Wat krijg je van ons?

 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 24 vakantiedagen, een pensioenregeling en sportregeling (wat betekent dat wij een deel van je sport abonnement betalen), indien passend bij de functie een bedrijfsauto en mogelijkheden voor het volgen van opleidingen.
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een dienstverband van 32-40 uur per week, met flexibele werkdagen in overleg, inclusief de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
 • Een inspirerende werkomgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
 • De kans om bij te dragen aan uitdagende projecten en samen te werken in een enthousiast team.

Ben jij de gedreven Tenderspecialist Aanbestedingen die we zoeken?

Wil jij een actieve rol spelen in het nog verder versterken van onze positie in de markt? Aarzel dan niet om te solliciteren! Stuur je CV en motivatie naar hrm@kaleidon.nl en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team bij CSG.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ans Bloem (HRM) of Martijn Roovers (Teamleider) via 0345- 544 800.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Share this post

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over marktontwikkelingen, onze diensten en facilitaire evenementen in de branche in je inbox.