Afscheid van drie geweldige collega's: een dankbare terugblik en een nieuw begin

Share this post
Nieuws

Met een mix van emoties hebben we op woensdag 17 april officieel afscheid genomen van drie geweldige collega’s, Hetty Michielse, Jan Bruining en Rob Zoomer, die na vele jaren van toewijding en hard werken met pensioen gaan. 🎉

Zij hebben niet alleen hun expertise en talenten ingezet om onze teams en organisaties te versterken, maar hebben ook een onschatbare bijdrage geleverd aan de warme sfeer binnen onze organisatie. Hun inzet, kennis en ervaring zullen enorm gemist worden, maar hun nalatenschap zal voortleven in de vele herinneringen die we met hen delen.

Het is jammer dat we afscheid moeten nemen en zijn vooral dankbaar voor de tijd dat ze onze organisatie hebben versterkt en we met hen hebben kunnen sparren en initiatieven die ontplooid zijn onder hun leiding. Het is nu tijd voor hen om te genieten van welverdiende rust en nieuwe avonturen.

We wensen hen het allerbeste in hun pensioen en hopen dat ze volop kunnen genieten van deze nieuwe fase in hun leven. Onze deuren staan altijd voor hen open, en hun plekje in ons team zal altijd speciaal blijven.

We willen hen bedanken voor alles wat ze voor ons hebben betekend en hebben gezamenlijk het glas geheven op hun welverdiende rust en geluk!

Veel liefs, collega’s Kaleidon/CSG#afscheid#pensioen#waardering

Share this post

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over marktontwikkelingen, onze diensten en facilitaire evenementen in de branche in je inbox.