Word jij onze nieuwe collega calculator?

CSG is als organisatie- adviesbureau actief op het gebied van schoonmaakdienstverlening, cateringservices, beveiligingssystemen, e.d. Onze medewerkers geven adviezen en nemen de facilitaire zorgen uit handen van onze opdrachtgevers.

Door uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega ter versterking van ons team systemen en calculaties. Wij zijn op zoek naar een:

Medewerker Systemen en Calculaties (m/v)
40 uur per week

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, adviseren en beheren van schoonmaakcalculaties en suppletieberekeningen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van diverse interne teams bij het klantbeheer, het ondersteunen van de klanteigenaren met betrekking tot contractmanagement door middel van onder andere het verwerken van mutaties van financiƫle berekeningen voor schoonmaak- en glasbewassingcontracten.

Wij verwachten:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
  • een enthousiaste en klantvriendelijke instelling;
  • bekendheid van MS Office, in het bijzonder MS Excel;
  • affiniteit met het werkveld is een voordeel.

Een stressbestendige en flexibele werkhouding is een must.

Geboden wordt:

Je komt te werken in een organisatie waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, eigen inbreng en doorgroeimogelijkheden. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, neem dan contact met ons op.

Schriftelijke sollicitaties (bij voorkeur per e-mail) gaarne richten aan:

CSG BV
T.a.v. Bas Bakker
Anthonie van Diemenstraat 19
4104 AD Culemborg

Tel.nr: 0345-544800
E-mail: bb@csgbv.nl

Kijk voor meer informatie ook op www.csg-bv.nl