Vacature Servicecentermedewerker

CSG is als organisatie- adviesbureau actief op het gebied van schoonmaakdienstverlening, cateringservices, beveiligingssystemen, e.d. Onze medewerkers geven adviezen en nemen de facilitaire zorgen uit handen van onze opdrachtgevers.

Wij zijn een jong en enthousiast team en het kloppende hart van de organisatie. Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Servicecenter

32- 40 uur per week

Als servicecentermedewerker ondersteun je van begin tot eind zowel de binnendienst als buitendienst.

De afwisselende taken maakt het werk heel divers, geen dag is hetzelfde. Dat in combinatie met klantcontact en contact met directe collega’s maakt het werk extra leuk.

Je takenpakket is veelzijdig, alles wat per mail of telefoon binnenkomt handel je direct af. Daarnaast bied je ondersteuning bij het voorbereiden en verwerken van rapportages en kwaliteitsmetingen en alles wat daarbij komt kijken. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van planningen met betrekking tot het uitvoeren van de kwaliteitsinspecties door collega’s.

Als medewerker Servicecenter beschik je over een adequate signaalfunctie.

 

Wij verwachten:

· MBO+

· Zelfstandig en in teamverband kunnen werken

· Een enthousiaste en klantvriendelijke instelling

· Bekendheid van MS Office

Een stressbestendige en flexibele werkhouding is een must.

Je komt te werken in een organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng en doorgroeimogelijkheden. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, neem dan contact met ons op.

Soort dienstverband: voorkeur voor fulltime

 

Ben jij de topper die wij zoeken? Stuur je cv en motivatiebrief naar (het liefste per e-mail):

CSG BV

T.a.v. Afdeling Personeelszaken

Anthonie van Diemenstraat 19

4104 AD Culemborg

Tel.nr. 0345-544800

E-mail: hrm@kaleidon.nl

 

Heb je vragen over de inhoud van een van deze functies, dan kun je contact opnemen met Ashley Kwint op telefoonnummer: 0345-544800