Vacature Medewerker Service Center

Als Medewerker Servicecenter ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van zowel de binnendienst als de buitendienst. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en collega’s en behandelt alle binnenkomende vragen per mail of telefoon direct af. Daarnaast bied je ondersteuning bij de voorbereiding en verwerking van rapportages en kwaliteitsmetingen. Je stelt planningen op voor de uitvoering van kwaliteitsinspecties door collega’s en hebt een adequate signaalfunctie.

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en hebt een positieve en klantvriendelijke instelling. Je bent stressbestendig en een flexibele werkhouding is een must.

Je komt te werken in een jong en enthousiast team, waar ruimte is voor eigen inbreng en doorgroeimogelijkheden. Het werk is heel divers en geen dag is hetzelfde, wat het extra leuk maakt.

Kandidaatsprofiel

  • MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in een ondersteunde rol/functie s een prĂ©
  • Ervaring met MS Office is vereist
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken
  • Goede communicatieve, sociale en contactuele vaardigheden

We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en sportregeling.

Je start met een contract voor bepaalde tijd met zicht op een vaste aanstelling. Het betreft een dienstverband van 32-40 uur, waarbij de werkdagen in overleg zijn. En je hebt de mogelijkheid deels thuis te werken.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het profiel? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ashley Kwint (teamleider Servicecenter) of Ans Bloem (HRM) via: 0345- 544 800 of hrm@kaleidon.nl

Soort dienstverband: Fulltime

Rooster:

  • ma-vr