Uitslag kerstdonatie poll 2018

Wij hebben in december 2018 voor de vijfde keer een kerstdonatie poll gehouden. Onze klanten en relaties konden meebeslissen hoe het bedrag van € 2.500,- verdeeld zou worden over vier goede doelen. Hieronder staan de vier geselecteerde goede doelen waaruit gekozen kon worden:

  1. Clini Clowns
  2. Johan Cruyff Foundation
  3. KWF Kankerbestrijding
  4. Plan Nederland – Girls First

Het aantal stemmen en de enthousiaste en leuke reacties die we hebben ontvangen waren overweldigend! In totaal hebben we 179 stemmen mogen ontvangen, waarvoor veel dank! Dit bevestigt dat we de juiste weg zijn ingeslagen om op deze wijze de kerstgedachte een meer duurzame invulling te geven die goed aansluit bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.

In de grafiek hieronder kunt u per goed doel het percentage aan ontvangen stemmen inzien.

Zoals u kunt zien heeft KWF Kankerbestrijding de meeste stemmen ontvangen (37,43%), wat inhoudt dat Kaleidon namens u allen een bedrag van € 935,75 gaat schenken.
Op de tweede plaats is Plan Nederland – Girls First geëindigd met 25,70% van de stemmen, hierdoor ontvangen zij een bedrag van € 642,50.
Op de derde plaats is Clini Clowns geëindigd met 22,35% van de stemmen, hierdoor ontvangen zij een bedrag van € 558,75.
En op de vierde plaats is Johan Cruyff Foundation geëindigd met 14,53% van de stemmen, hierdoor ontvangen zij een bedrag van € 363,25.