Uitslag Kerstdonatie poll 2016

Gezien de enthousiaste reacties in voorgaande jaren en omdat wij de mening van onze klanten en relaties als zeer waardevol beschouwen hebben wij in 2016 voor de derde maal een kerstdonatie poll gehouden. Onze klanten en relaties konden meebeslissen hoe het bedrag van € 2.500,- verdeeld zou worden over vier goede doelen. Hieronder staan de vier geselecteerde goede doelen waaruit gekozen kon worden:

  1. KWF Kankerbestrijding
  2. Plan Nederland
  3. Sport Helpt
  4. VluchtelingenWerk Nederland

Het aantal stemmen en de ontzettend enthousiaste en leuke reacties die we hebben ontvangen waren overweldigend! In totaal hebben we 216 stemmen mogen ontvangen, waarvoor heel veel dank! Dit sterkt ons in ons besluit dat we de juiste weg zijn ingeslagen. In de grafiek hieronder kunt u per goed doel het percentage aan ontvangen stemmen inzien.

Zoals u kunt zien heeft Sport Helpt de meeste stemmen ontvangen (39,40%), wat inhoudt dat Kaleidon namens u allen een bedrag van € 985,- gaat schenken.
Op de tweede plaats is KWF Kankerbestrijding geëindigd met 35,20% van de stemmen, hierdoor ontvangen zij een bedrag van € 880,-.
Op de derde plaats is Plan Nederland geëindigd met 16,20% van de stemmen, hierdoor ontvangen zij een bedrag van € 405,-.
En op de vierde plaats is VluchtelingenWerk Nederland geëindigd met 9,3% van de stemmen, hierdoor ontvangen zij een bedrag van € 232,50.