Stem op welk goede doel u wilt dat CSG met Kaleidon haar Kerstdonatie 2017 schenkt

De Kerstdonatie poll van Kaleidon staat weer online. Inmiddels het vierde jaar op rij vragen wij onze klanten en relaties te stemmen op een goed doel. Kaleidon hecht grote waarde aan persoonlijke ontmoetingen en haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit doen wij onder andere in de vorm van financiële ondersteuning, op basis van hands on projecten en het organiseren van de Kaleidon Relatiedag. Omdat u als waardevolle relatie ook onze organisatie maakt tot wat het is en uw mening voor ons van groot belang is, betrekken wij u graag in de keuze van de financiële ondersteuning voor een goed doel.

Namens u en onze overige relaties doneert Kaleidon dit jaar in totaal € 2.500,- aan vier goede doelen.U kunt meebeslissen hoe dit bedrag verdeeld wordt. Zo kunnen we gezamenlijk meer betekenen voor diegenen die het hard nodig hebben.

In de poll hieronder kunt u uw stem uitbrengen op één van de door ons geselecteerde goede doelen. U kunt stemmen tot en met zondag 31 december 2017. Uiteraard laten wij u weten welk bedrag aan welk goed doel is geschonken. Wij zijn ervan overtuigd dat u zich zult herkennen in de keuze die wij maken zodat op deze wijze de kerstgedachte een meer duurzame invulling krijgt en beter aansluit bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.

 

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers