Tirza Dingelstad

LinkedInTwitter

“Work hard, play hard”

“Tijdens mijn studies, HBO International Business and Languages en aansluitend WO Master Marketing Finance, werkte ik in mijn vrije tijd en vakanties bij CSG. Mijn stage liep ik bij ISS in Buenos Aires (Argentinië) en mijn afstudeeronderzoek heb ik afgerond bij diverse schoonmaakbedrijven. Vervolgens ben ik na mijn studie aan de slag gegaan bij Asito waar ik tot marketing manager ben doorgegroeid. Zo heb ik de nodige ervaring kunnen opdoen in de facilitaire dienstverlening.”

“In 2014 ben ik officieel bij CSG gestart. Naast dat ik meewerkend voorvrouw ben vorm ik samen met mijn vader Wim Dingelstad directie. Ik vind het echt een enorme eer om mijn vader, Wim Dingelstad, op te mogen volgen in de functie van directeur eigenaar en het familiebedrijf voort te mogen zetten. Elke dag biedt mij weer een unieke kans om iets te leren. Ik mag me verdiepen in het proces van onze klanten, zodat we ze passende oplossingen kunnen bieden voor hun facilitaire vraagstukken. CSG is onderdeel van Kaleidon waarin wij facilitair breed werken. Zo kan ik mijn kennis verbreden, mega interessant vind ik”.

“Ik werk met veel plezier, maar geniet ook van alles wat ik daarnaast doe. Ik sport graag; wielrennen, hardlopen en wintersporten. Ook reis ik graag en ben ik nieuwsgierig naar andere culturen en landschappen; er is nog zoveel te ontdekken in de wereld! Verder vind ik het heerlijk om uitgebreid te koken voor vrienden en familie. Die zijn en blijven heel belangrijk voor me.”