Tirza Dingelstad

LinkedInTwitter

Sinds augustus 2014 versterkt de gedreven en enthousiaste Tirza Dingelstad de directie van CSG en stuurt zij het team Klanteigenaren aan. Tijdens haar studie International Business and Languages, met de verdieping in de master Marketing Finance aan de Universiteit van Maastricht, maakte zij al kennis met het werkveld: in de vakanties en vrije tijd werkte ze als assistent projectmedewerker bij CSG. Hoe het er in de schoonmaakwereld in de praktijk aan toe gaat, ervoer zij tijdens haar stage in Argentinië bij een internationaal schoonmaakbedrijf. Na haar studie begon Tirza als trainee Business Development en daarna als Marketing Manager bij een nationaal schoonmaakbedrijf, alvorens zij haar overstap naar CSG maakte.

Tirza neemt niet zomaar iets voor lief. Nieuwsgierig en leergierig als zij is, vraagt ze door om tot de kern van een zaak te komen en passende oplossingen aan te dragen. Met haar doelgerichte en consciëntieuze aanpak heeft zij als doel ieder project succesvol te laten verlopen.

Naast haar werk is Tirza bestuurslid van de Vereniging van Erkende Schoonmaak Adviesbureaus (VESA), jurylid van de Golden Service Awards, ambassadeur van het Nationaal Integratiediner en lid van Jong Management ‘s-Hertogenbosch. Ook voor haar hobby’s reizen, koken, hardlopen, snowboarden en lezen maakt ze graag tijd vrij.