Sabrina Winkels

LinkedIn

Sabrina Winkels kwam na het behalen van de Facility Management Academie Diedenoort in oktober 2014 bij CSG op het Servicecenter werken. Een prima aanvulling op het gedreven team, dat de nodige ontwikkelingen op automatiseringsgebied, de werkzaamheden en het teamverband doorstond. Sabrina is er dan ook trots op dat het team zich goed door roerige tijden weet te slaan. Daar waakt zij, perfectionistisch, enthousiast, betrokken en ijverig als zij is, zelf heel hard aan mee. Sabrina denkt mee en vooruit en verleent met deze proactieve houding haar service aan interne en externe klanten.

De vrolijke en extraverte Sabrina is toegankelijk voor haar collega’s en werkt gestructureerd. Dat is ook wel nodig op het soms drukke servicecenter. Zij wil haar kennis op het facilitaire werkterrein verbreden en hoopt nog vele succesvolle jaren deze ervaring bij CSG op te doen.

In haar vrije tijd doet Sabrina het liefst leuke dingen met vrienden en familie. Het maakt haar niet uit of ze dan samen een hapje gaan eten, stappen, winkelen of naar de film gaan: gezelligheid staat bij haar voorop.