Priscilla Lenards

“Ik geniet van de kleine dingen in het leven; daar word ik blij van”

“Ik ben sinds 2010 werkzaam bij CSG en zit hier echt op m’n plek. Het servicecenter, waar ik werkzaam ben, is een belangrijke spil binnen CSG en we ondersteunen alle afdelingen. Ik ben met name verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens, het voorbereiden van inventarisaties en het doorvoeren van mutaties. Dat vraagt om secuur werken en is elke keer weer uitdagend. Maar met ons team krijgen we het altijd weer voor elkaar om het juiste resultaat neer te zetten.”

“Mijn carrière ben ik begonnen in een bloemisterij. Maar toen ik 20 was, wilde ik graag iets anders en ben ik administratief werk gaan doen. Ik heb veel ervaring opgedaan bij twee makelaarskantoren. Nu zit ik bij CSG en ben ik trots op wat ik bereikt heb. De afgelopen jaren heb ik ook diverse opleidingen en trainingen gevolgd zoals DKS, kwaliteitscontroleur en kwaliteitsinspecteur volgens de eindtermen van de RAS.”

“Ik kan echt genieten van de kleine dingen in het leven. Het liefst met vrienden. Dagje winkelen, een filmpje kijken of heerlijk ontspannen in de sauna; dat zijn dingen waar ik blij van wordt!”