Priscilla Lenards

Priscilla Lenards is inmiddels niet meer weg te denken bij CSG. Deze open, eerlijke en tikkie eigenwijze dame werkt sinds mei 2010 op ons Servicecenter. Het verwerken van rapportages is echt haar ‘ding’. Haar secure karakter komt hier dan ook goed van pas: Priscilla ziet het als een uitdaging om de wensen en afspraken van al onze relaties te vertalen naar een passende rapportage.

Priscilla is erg trots op wat ze inmiddels heeft bereikt. Zij startte haar carrière in een bloemisterij, waar zij ook voor opgeleid is. Daarna heeft zij veel administratieve ervaring opgedaan bij twee makelaarskantoren. Maar hier bij CSG zit zij prima op haar plekje en is ze meer dan tevreden met wat ze doet en bereikt heeft. Zij heeft de nodige trainingen gevolgd, zoals DKS, kwaliteitscontroleur en kwaliteitsinspecteur volgens de eindtermen van de RAS.

Haar vrije tijd besteedt Priscilla met leuke dingen doen, het liefst met vrienden, zoals winkelen, lezen, een filmpje kijken in de bioscoop of heerlijk ontspannen in de sauna.