Marcel Peters

LinkedIn

“Sta je d’r voor, dan moet je er door”

Marcel werkt sinds begin 2020 bij CSG als medewerker Tenderdesk en consultant. Marcel vindt het leuk om de inhoudelijke consultancyopdrachten, het begeleiden van aanbestedingstrajecten en implementatietrajecten te combineren met het ondersteunen van de interne collega consultants. Marcel is een echte pragmatische denker, en pakt alles met beide handen aan wanneer hij aan de slag gaat. Dit zorgt ervoor dat wanneer hij betrokken is in een veranderproces, zijn aanwezigheid als een katalysator werkt. Een bezige bij die op deze wijze zijn kennis en ervaring kan overdragen aan de jongere generatie.

Nadat hij de Hoge Hotelschool in Maastricht heeft afgerond heeft Marcel een Masteropleiding Management in Miami (Verenigde Staten) en NIMA B afgerond.

Marcel heeft ruim 25 jaar ervaring in Facility Management met een aantal specifieke expertise gebieden: logistiek, printing, document management en audio visuele middelen. Naast dat we kunnen stellen dat Facility Management zijn passie is, geniet Marcel ook enorm van zijn hobby’s roeien, koken en doe het zelf klusjes.