Manuela Schirru

LinkedIn

Manuela Schirru is het praktijkvoorbeeld van doorzetten. Haar lijfspreuk ‘leven is het meervoud van lef’ is haar op het lijf geschreven. Zij schopte het namelijk van een baan in een supermarkt tot teamleider van onze kwaliteitsinspecteurs met twee tussenstappen. Na de supermarkt werkte zij in het bedrijf van haar toenmalige partner. Toen die relatie eindigde, ging zij bij een schoonmaakbedrijf als objectleidster aan de slag. Daar haalde zij haar diploma’s VCA VOL, Coachend leidinggeven en basisopleiding objectleidster. Omdat Manuela de kwaliteit wilde controleren, haalde zij voor eigen rekening in die periode haar diploma’s kwaliteitscontroleur en –inspecteur. Haar droom werd werkelijkheid toen zij in december 2005 bij CSG begon. Sinds juli 2010 is zij teamleider van onze kwaliteitsinspecteurs.

Deze gedreven, vakbekwame, betrouwbare, enthousiaste en tikkie eigenwijze dame heeft inmiddels veel ervaring in het uitvoeren van inventarisaties en kwaliteitscontroles. Niet alleen VSR-KMS, ook controles op uitgevoerde laagfrequente werkzaamheden en nulmetingen.

Ook in haar vrije tijd houdt zij van kwaliteit. Vooral van lekker Italiaans koken voor vrienden of familie en de hele avond aan tafel zitten. Niet zo gek: met een Italiaanse vader is deze passie voor lekker eten er met de paplepel ingegoten. Maar ook van het lezen van psychologische thrillers kan Manuela genieten.