Lisanne van Wijk

LinkedIn

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

“Tijdens mijn opleiding Facility Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik in 2017 stage gelopen bij CSG. Sindsdien ben ik 1 dag in de week bij CSG blijven werken op het Servicecenter. In de tussentijd ben ik afgestudeerd bij Kaleidon, de moederorganisatie van CSG. Mijn onderzoek was gericht op de transformatie van Servicecenter CSG naar een Shared Service Center, als separate BV binnen Kaleidon. In juni 2019 ben ik officieel afgestudeerd als Facility Manager en mocht ik sinds september 2019 fulltime bij CSG de functie van junior consultant vervullen. Sinds januari 2022 ben ik doorgegroeid naar de functie van consultant en met ingang van 1 september 2022 vervul ik de functie van teamleider team Midden. Samen met mijn team zet ik mij in voor de toekomst van CSG. Ik kijk ernaar uit mij nog meer strategisch in te zetten voor de organisatie.

Als consultant ben je op de hoogte van gemaakte afspraken en fungeer je richting de relaties en intern als centraal aanspreekpunt. Onder begeleiding van mijn collega consultants ben ik opgeleid tot consultant. Ik ben trots dat ik de mogelijkheid heb gekregen om door te groeien tot waar ik nu sta. Ik blijf openstaan om mijzelf door te ontwikkelen.

Mijn ervaring die ik heb opgedaan als medewerker Servicecenter is een groot voordeel voor in mijn huidige functie als consultant. Hierdoor weet ik wat er vanuit de andere teams binnen CSG, dus ook de consultants, nodig is om de werkzaamheden uit te kunnen voeren op het Servicecenter, maar ook bij de andere teams. Deze kennis pas ik dan ook zeker toe in mijn huidige functie. Ik kijk er naar uit om mijn kennis te blijven verrijken en ben er dan ook zeer trots op dat ik mij heb mogen ontwikkelen tot consultant binnen CSG om de dienstverlening van alle partijen te faciliteren.

“In mijn vrije tijd sport ik graag om in conditie te blijven. Een andere hobby is het bezoeken van kringloopwinkels, wekelijks ben ik wel in een kringloopwinkel te vinden op zoek naar leuke koopjes! Daarnaast lees ik graag en ben ik graag bij mijn familie.”