Lisanne van Wijk

LinkedIn

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

“Tijdens mijn opleiding Facility Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik in 2017 stage gelopen bij CSG. Sindsdien ben ik 1 dag in de week bij CSG blijven werken op het Servicecenter. In de tussentijd ben ik afgestudeerd bij Kaleidon, de moederorganisatie van CSG. Mijn onderzoek was gericht op de transformatie van Servicecenter CSG naar een Shared Service Center, als separate BV binnen Kaleidon. In juni 2019 ben ik officieel afgestudeerd als Facility Manager en werk ik sinds september 2019 fulltime bij CSG in de functie van Junior consultant.

Als consultant ben je op de hoogte van gemaakte afspraken en fungeer je richting de relaties en intern als centraal aanspreekpunt. Onder begeleiding van de consultants word ik opgeleid tot junior consultant. Ik ben trots dat ik de mogelijkheid krijg om een trainee traject te volgen bij CSG. Ik zie het als een uitdaging waarin ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Ik sta eigenlijk voor alles open; ik help mensen graag en werk graag samen. We kunnen altijd wel iets van elkaar leren.

Mijn ervaring die ik op heb gedaan als medewerker Servicecenter is een groot voordeel voor in mijn huidige functie als Junior consultant. Hierdoor weet ik wat er vanuit de andere teams binnen CSG, dus ook de consultants, nodig is om de werkzaamheden uit te kunnen voeren op het Servicecenter. Deze kennis pas ik dan ook zeker toe in mijn huidige functie. Ik kijk er naar uit om mijn kennis te blijven verrijken en mij te ontwikkelen tot consultant binnen CSG om de dienstverlening van alle partijen optimaal te faciliteren.”

“In mijn vrije tijd fitness ik om in conditie te blijven. Een andere hobby is het bezoeken van kringloopwinkels, wekelijks ben ik wel in een kringloopwinkel te vinden op zoek naar leuke koopjes! Daarnaast lees ik graag en ben ik graag bij mijn familie.”