Klaas de Gooijer

Klaas de Gooijer is geboren en getogen Amsterdammer. Ruim 35 jaar woont hij met zijn vrouw in Zwolle. Klaas heeft twee dochters en inmiddels ook al twee kleinkinderen waar hij erg van geniet.
Klaas is reeds geruime tijd werkzaam in de facility management branche. Hij is indertijd gestart bij het toenmalige Rijks Inkoop Bureau (RIB) als bode reserve chauffeur. Door een herorganisatie kreeg hij een functie aangeboden bij Bureau Schoonmaak en Onderhoud als kwaliteitsinspecteur schoonmaak. Zonder enige ervaring in de schoonmaak is hij hier vol enthousiasme mee aan de slag gegaan. Op dat moment bestond VSR-KMS ook nog niet. Aangezien Klaas als een echte vakman zijn werk uit wilde voeren en meer wilde weten van de schoonmaakbranche heeft hij verschillende vakopleidingen binnen de schoonmaakbranche (zoals: Vak Geschoold Schoonmaker, Midden Kader, Hoger Kader, Cursus Z.O.R.D. Ziekenhuis Onderhoud Reiniging en Desinfectie, VSR-KMS inspecteur) met succes afgerond.
Het leukste aan zijn werk als kwaliteitsinspecteur vind Klaas de dynamiek en de afwisseling in zijn werk. Tevens geniet hij ervan om met zijn ervaring de leverancier te helpen met zijn adviezen en handvatten om de kwaliteit weer op het gewenste en overeengekomen niveau te krijgen. Zodat de klant weer het vertrouwen krijgt in de leverancier en de relatie tussen klant en leverancier weer hersteld wordt.

In zijn vrije tijd zingt Klaas met heel veel plezier in een Pop en Musical koor. Hij houdt zijn conditie op peil door fitness en joggen. Tevens geniet hij samen met zijn vrouw van het rondtrekken met de caravan in de vakantie.