Klaas de Gooijer

“Leef je leven met respect voor je medemens”

“Ik ben mijn loopbaan begonnen bij het toenmalige Rijks Inkoop Bureau (RIB), dat in de jaren 90 is geprivatiseerd naar het Nederlands Inkoop Centrum, ‘Het NIC’. Door bezuinigingsmaatregelen vanuit de overheid werd mijn functie als directiechauffeur opgeheven en kreeg ik een functie bij Bureau Schoonmaak en Onderhoud als kwaliteitsinspecteur aangeboden. Maar ik had geen enkele ervaring in de facilitaire branche. Toen ben ik verschillende vakopleidingen gaan volgen om mij verder te kunnen ontwikkelen; Vak Geschoold Schoonmaker, Midden Kader, Hoger Kader, Cursus Z.O.R.D. Ziekenhuis Onderhoud Reiniging en Desinfectie, VSR-KMS inspecteur. Ik heb ze allemaal met succes afgerond.”

“Ik werk als zelfstandig kwaliteitsinspecteur en voer regelmatig inspecties uit voor CSG. Elke dag is weer een genot om naar mijn werk te gaan. De samenwerking met mijn collega’s en klanten is erg prettig. Met mijn ervaring kan ik nuttige adviezen geven zodat de schoonmaakleverancier de juiste handvatten krijgt om de kwaliteit weer op het gewenste en overeengekomen niveau te krijgen. De klant krijgt dan weer het vertrouwen in de leverancier en zo is iedereen weer blij. En dat vind ik dan weer leuk.”

“Ik zing in een gemengd pop- en musicalkoor dat getypeerd wordt door één heel belangrijk kenmerk: zangplezier. Ook sport ik regelmatig om mijn conditie op peil. Samen met mijn vrouw ga ik er in de vakanties graag op uit met de caravan.”