Kévin Koene

LinkedIn

“Opgeven is geen optie”

“Ik heb een MBO opleiding ‘Internationale handel’ gevolgd. Vervolgens ben ik als controller bij Mammoet Schoonmaak Service B.V. gestart. Daar heb ik diverse functies vervuld en heb ik als zelfstandig ondernemer onder de naam Mammoet Product Service diverse hygiëneproducten op de markt gebracht. De facilitaire branche is dus geen onbekende voor mij en dat komt heel goed van pas in mijn werk bij CSG”.

“Als kwaliteitsinspecteur is elke dag weer anders dan die van gisteren. De ene dag breng je een bezoek aan een ziekenhuis en de dag erna kom je op een treinstation. Dat past bij mij; ik houd van variatie in mijn werk. De verschillende werkplekken die ik mag bezoeken en de diverse metingen die ik mag uitvoeren, zorgen ervoor dat ik elke dag weer met plezier naar mijn werk ga.“

“Ik en mijn vriendin delen samen een grote passie voor de sledehondensport. Met ons team ‘Luka en Amigos’ geven we diverse demonstraties. Ook proberen we elke winter naar Scandinavië af te reizen met onze husky’s. Afgelopen jaar hebben we als één van de weinigen Nederlanders de Amundsen Race in Lapland uitgelopen. Een waanzinnige ervaring!”