Jean Geijsel

LinkedIn

“Zorg voor successen om van te kunnen genieten”

“Al op jonge leeftijd had ik bijbaantjes in de horeca. Daar had ik altijd veel plezier in. Daarom heb ik er ook voor gekozen om naar de Middelbare Hotelschool te gaan. Na deze opleiding ben ik gaan werken en heb ik diverse managementfuncties bekleed binnen de horeca- en cateringbranche, zoals general manager van een hotel/restaurant en manager operations bij een grote cateraar.”

“Voor een juiste aansturing van de operatie is het belangrijk dat je een goed cijfermatig inzicht hebt. Met name op dit analytische vlak heb ik me door de jaren heen sterk ontwikkeld. Ik heb hier zoveel plezier in gekregen dat ik de overstap heb gemaakt van operatie naar calculatie. Bij CSG ben ik werkzaam op de afdeling calculatie en dagelijks bezig met cijfertjes.”

“Bij CSG werk ik aan diverse calculaties, overzichten en analyses. Die zijn de basis voor onze opdrachtgevers om de juiste keuzes te kunnen maken; kwalitatief en financieel. Het is heel belangrijk de wens van de klant goed te begrijpen. Het gaat namelijk nooit alleen om het product of de dienst, maar draait het om het belang dat er achter ligt. Door op die manier met onze klanten in gesprek te gaan, wordt een samenwerking een echt partnership. En dat maakt mijn werk extra leuk.”