Jan Bruining

LinkedIn

“Geniet van het leven”

“Ik heb mijn opleiding op een High School in Nieuw Zeeland gevolgd. Na het afronden hiervan ben ik in 1976 voor vakantie naar Europa afgereisd en in Nederland blijven plakken. Omdat mijn ouders Nederlands zijn, moest ik in militaire dienst. Hierna heb ik bij diverse bedrijven gewerkt en in 1982 ben ik begonnen bij het Rijksinkoop Bureau (later Het NIC; Nederlands Inkoop Centrum). Daar heb ik gedurende 38 jaar heel veel kennis en ervaring opgedaan van inkoop en contractmanagement. Vanaf januari 2017 ben ik werkzaam bij CSG en Kaleidon Contractbeheer en Kwaliteitszorg. Hier houd ik me bezig met contractbeheer en kwaliteitszorg. Ik ben gecertificeerd als VSR Kwaliteitsinspecteur.”

“Mijn klanten de juiste ondersteuning bieden bij het beheren van hun contracten vraagt om veel kennis van zaken. Ik zorg er dan ook voor dat ik goed op de hoogte ben van alle feiten uit het klantdossier, zoals de contactuele afspraken. Het is ontzettend leuk om een goed samenspel te borgen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en met beide partijen een goede communicatie te bewerkstelligen.”

“In mijn vrije tijd geniet ik van de mooie dingen die het leven te bieden heeft. Ik ga graag op vakantie en maak graag leuke uitjes met mijn familie en kleinkinderen.”