Ina Bos – Gerlach

LinkedIn

“Leef…en geniet”

“Lang geleden, toen mijn kinderen nog klein waren, ben ik als schoonmaakmedewerker begonnen. Maar ik vond het belangrijk om mezelf te ontwikkelen en ben toen een opleiding gaan volgen tot objectleider. Ruim 7 jaar heb ik deze functie vervuld bij Asito. Een tijd met prettige klanten en fijne collega’s waar ik met plezier aan terug denk. Toch bleef de wens om verder te gaan in mijn ontwikkeling en besloot ik de opleiding tot VSR – kwaliteitsinspecteur te volgen. Nu werk ik sinds 2007 als kwaliteitsinspecteur en vanaf 2017 bij CSG.”

“Ik werk heel graag met mensen. Ik wil mensen graag helpen en denk in oplossingen. Iemand kan altijd bij mij terecht. Of het nu een collega is die een uitdaging heeft bij een facilitair vraagstuk of een klant die om een advies vraagt bij de aanpak van de schoonmaakwerkzaamheden; ik help graag!”

“Ook in mijn vrije tijd sta ik sta altijd klaar voor iedereen. Zo pas ik met heel veel plezier regelmatig op mijn kleinkinderen en doe ik vrijwilligerswerk bij de plaatselijke voetbalvereniging. Ik ben overigens gek op voetbal. Mijn man en ik zijn trouwe supporters van FC Groningen en zijn dan ook regelmatig in het stadion te vinden.”