Ina Bos – Gerlach

LinkedIn

Per 15 november 2017 is Ina Bos ons team kwaliteitsinspecties komen versterken. Ina is haar carrière in de retail begonnen. Na de geboorte van haar twee dochters heeft zij de facilitaire branche ontdekt en is zij begonnen als schoonmaakmedewerker. Binnen korte tijd groeide zij door tot voordame. Later is zij in dienst getreden bij Asito. In eerste instantie als voordame en later heeft zij de opleiding tot objectleiding gevolgd. Na de opleiding met een goed resultaat afgerond te hebben is Ina als ambulante objectleiding bij Asito aan het werk gegaan. Daar heeft zij altijd met veel plezier met haar klanten en medewerkers samengewerkt tot een mooi resultaat.
Toch bleef de wens om zich verder te ontwikkelen kriebelen. Daarop heeft Ina besloten om de opleiding tot VSR – kwaliteitsinspecteur te volgen. De reeds opgedane vakkennis en ervaring van de werkvloer kwamen hierin zeer goed van pas. Een vakvrouw met verstand van zaken die reeds sinds 2007 werkzaam is als kwaliteitsinspecteur.

In haar vrije tijd geniet Ina van haar familie en haar hond Zenna. Samen met haar man heeft Ina een passie voor voetbal en zijn zij trouwe supporters van FC Groningen. Tevens verrichten Ina en haar man veel vrijwilligerswerk voor de plaatselijke voetbalvereniging.