Hetty Michielse

LinkedIn

Hetty is in dienst bij Bureau van der Meijden (net zoals CSG onderdeel is van Kaleidon)  en beschikbaar als consultant aanbestedingen voor CSG. In de regel lopen er verschillende inkooptrajecten tegelijk in verschillende stadia. Dat kan hectisch en druk zijn. Gelukkig is Hetty een kei in het houden van overzicht. Daarnaast heeft zij commercieel inzicht, is klantgericht, besluitvaardig en creatief. Dat laatste komt ook tot uiting in haar hobby’s: schilderen en tekenen (vooral slakken, kan het rustgevender?), toneel, natuur- en macrofotografie, lezen, muziek, wandelen en fietsen.

Na haar HBO opleiding Facilitaire Dienstverlening werkte Hetty bij twee schoonmaakbedrijven als rayonmanager en calculator / communicatiemedewerkster en bij een collega adviesbureau als consultant. Bij CSG behaalde zij het VCA certificaat, diploma VSR kwaliteitsinspecteur, certificaat van vakbekwaamheid DET Norske Veritas en een verklaring van deelname aan de leergang Aanbestedingsrecht.

Hetty is gecertificeerd Makelaar in de Schoonmaakdienstverlening en specialiseerde zich in de loop der jaren in het uitvoeren van (Europese) aanbestedingstrajecten op gebied van schoonmaak, catering en digitale afdruksystemen. Bovendien is zij actief in branche organisatie VSR.