Hans Rietveld

LinkedIn

“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”

“Ik ben begonnen als kwaliteitsinspecteur bij schoonmaakadviesbureau Verhoeven en Partners. Na hier 17 jaar werkzaam te zijn geweest, heb ik de overstap gemaakt naar de functie van locatiemanager bij Hago. Maar ik bleef kwaliteitsbeheer ontzettend leuk vinden. Dus toen ik bij CSG weer aan de slag kon als kwaliteitsinspecteur was dat een schot in de roos.

““Ik ben heel serieus in het uitvoeren van mijn werk, maar vind het zeker zo belangrijk dat we plezier hebben met elkaar. Tijdens mijn werk kom ik overal en nergens; ik zie veel interessante bedrijven met minstens zo interessante mensen. Dat maakt elke dag weer anders. Ook mijn werkzaamheden zijn afwisselend. Enerzijds voer ik controles uit en anderzijds geef ik adviezen voor verbetering. Maar, samen met de opdrachtgever en het schoonmaakbedrijf hebben we wel altijd hetzelfde doel voor ogen; de kwaliteit van het schoonmaakwerk verbeteren.”

“In mijn vrije tijd kijk ik graag voetbal. FC Utrecht is m’n club. Als het kan, ben ik bij elke wedstrijd; of het nou in Nederland is of ergens in Europa. Daarnaast ben ik best handig en klus ik graag in en rondom huis en in de tuin. Ook probeer ik af en toe een balletje te slaan op de golfbaan, maar daar zou ik eigenlijk meer tijd voor vrij moeten maken.”