Hans Rietveld

LinkedIn

Hans Rietveld heeft reeds geruime ervaring op het gebied van kwaliteitsbeheer. Voordat hij bij CSG begon als kwaliteitsinspecteur heeft hij 17 jaar als kwaliteitsinspecteur bij Verhoeven en Partners gewerkt. In mei 2015 heeft hij de overstap gemaakt naar Hago zorg als locatie manager. Ondanks dat hij heel veel heeft geleerd in deze periode trok de functie van kwaliteitsinspecteur hem toch weer.

Het leukste aan kwaliteitsinspecties vindt hij dat je overal en nergens komt, dat je samen met de opdrachtgever en het schoonmaakbedrijf de kwaliteit probeert te verbeteren, door enerzijds de controles en anderzijds adviezen te geven. Hans is een vrolijke man, hij leeft met het motto: een dag niet gelachten is een dag niet geleefd, zonder dat het serieus benaderen van het werk uit het oog wordt verloren.

In zijn vrije tijd kijkt hij graag voetbal, FC Utrecht is zijn club en daar gaat hij dan ook graag zowel in Nederland als ergens in Europa naartoe. Tevens is hij erg handig en klust hij graag in en rondom zijn huis en tuin. Wanneer hij tijd heeft om te golfen doet hij dit ook erg graag, alhoewel hij wel vaker tijd hiervoor vrij zou willen maken.