Geerte Visser

LinkedIn

“Vandaag is mijn lievelingsdag”

“Ik heb de opleiding Facilitaire Dienstverlening in Diemen afgerond. Na deze studie ben ik bij het facility service center van Douwe Egberts gaan werken. Na 5 jaar heb ik de overstap gemaakt naar De Rijnhoven, een stichting voor ouderenzorg. Geen dag is hetzelfde op een facilitaire afdeling. Er lopen steeds verschillende projecten door elkaar. Ik heb bij De Rijnhoven onder andere een aanbesteding begeleid en de huishoudelijke dienst onder mijn hoede  gehad. Later ben ik me steeds meer gaan richten op ‘grotere’ inkooptrajecten.”

“De ervaring en kennis die ik heb opgedaan vanuit klantzijde, komt me heel goed van pas in mijn huidige functie bij CSG. Ik houd me bezig met aanbestedingen en consultancy. Het is echt uitdagend om elke keer een traject te adviseren dat goed aansluit op de wensen van de klant. Elke klant is anders en het is heel leuk om steeds weer een kijkje achter de schermen te mogen nemen.“

“Ook thuis heb ik genoeg uitdaging. We hebben ons huis volledig verbouwd, maar er zijn nog genoeg klusjes te doen. Toch vind ik het heel belangrijk en leuk om ook genoeg tijd te maken voor vrienden en familie en andere leuke uitstapjes. Kortom, ik heb genoeg te doen, maar geniet er elke dag weer van!”