Erik Petersen

LinkedIn

“Carpe diem… oftewel…Pluk de dag”

“Ik heb het middelbaar laboratorium onderwijs afgerond. Daarna ben ik gaan werken bij een schoonmaakbedrijf in de uitvoering. Om het vak goed onder de knie te krijgen, heb ik diverse opleidingen in de schoonmaakbranche gevolgd; van operationele training tot en met hoger- en middenkader opleidingen. Zo kwam ik steeds een stapje verder en werd ik van senior adviseur bij een schoonmaakadviesbureau, manager corporate accounts bij een landelijk schoonmaakbedrijf.”

“Sinds september 2018 ben ik teamleider van de consultants bij CSG. Elke consultant beheert een aantal klanten voor wie zij het centrale aanspreekpunt zijn. Ik vind mijn vak echt fantastisch. Daarom vind ik het zo leuk dat ik mijn vakkennis optimaal in kan zetten bij onze klanten en ze van een goed advies mag voorzien. Daarnaast maakt mijn werk het mogelijk om een kijkje te nemen in de keuken van diverse organisaties; altijd interessant om op plekken te komen waar de meeste anderen niet mogen komen, toch?”

“Als ik niet werk, probeer ik te sporten. Ook kijk ik regelmatig Netflix. Maar wat ik echt graag doe, is MMORPG. Dat zijn rollenspellen via de computer waarbij een groot aantal spelers via het internet interactie met elkaar hebben. Vanuit je rol ga je steeds weer opnieuw een uitdaging aan die je vaak kunt oplossen door samen te werken met andere spelers. Teamwork is dus een belangrijk element en dat past bij mij!”