Emma Fokker

LinkedIn

Emma is sinds 1 november 2017 ons team Servicecenter komen versterken. Zij is gestart met de opleiding Facilitaire dienstverlening op het ROC in Nieuwegein. Na 3 jaar heeft zij besloten haar facilitaire opleiding te onderbreken en is zij naar de PABO gegaan waardoor zij uiteindelijk in het onderwijs terecht is gekomen. Al snel kwam Emma erachter dat de facilitaire branche toch hetgeen was wat zij miste en is zij gestopt in het onderwijs en in de facilitaire branche aan het werk gegaan.

Emma heeft 5 jaar bij een facilitaire organisatie gewerkt als duizendpoot. Hier heeft zij bij verschillende organisaties gedetacheerd gezeten en moest zij zich zeer flexibel opstellen, snel kunnen schakelen op verschillende niveaus en de werkwijze in de organisatie snel eigen maken. Zij was in deze functie verantwoordelijk voor de receptie, contact met klanten/gasten en kleine facilitaire klussen.
Emma is ondernemend, sociaal, creatief, gemotiveerd en gedreven. De competenties die zij in haar vorige functie heeft opgedaan komen bij CSG op het Servicecenter zeer goed van pas!

Haar vrije tijd brengt zij graag door samen met vrienden, zij gaat dan ook graag op stap met hen. In het weekend gaat zij graag op stap met haar vriendinnen waarbij zij graag gezamenlijk gaan lunchen. Ook met haar familie onderneemt zij veel uitjes, naar de Efteling of het Dolfinarium.
In de lente/zomer periode is Emma veel op de camping te vinden in Maurik waar zij dan ook veel op het water is of in het water ligt. Emma is dol op varen, en hangt regelmatig zelf achter de boot op haar waterski’s.