Egon Jansen

LinkedIn

“Geniet van het leven, het is te kort om dit niet te doen”

“Lang geleden heb ik de banketbakkersopleiding gevolgd en heb ik zelfs de titel ‘meester patissier’ behaald. Maar na 12 jaar in deze branche gewerkt te hebben, was het tijd om het roer om te gooien. Ik kwam terecht in de schoonmaakbranche en heb daar van alles gedaan; van vloeronderhoud tot het diep reinigen van toiletten en van ramen lappen tot het reinigen van gevels. Vanuit de werkvloer ben ik opgeklommen tot objectleider om vervolgens door te groeien naar assistent rayonmanager, projectleider en rayonmanager. In 16 jaar tijd ben ik heel wat te weten gekomen over de schoonmaakbranche. Dat kwam goed van pas toen ik in december 2017 een volgende stap maakte en als kwaliteitsinspecteur bij CSG van start ging.”

“Ik heb echt een hele leuke baan waarbij ik te maken heb met een diversiteit aan klanten en schoonmaakbedrijven. Nog steeds leer ik elke dag weer nieuwe dingen. Die kennis en ervaring deel ik graag met anderen zodat we samen de gewenste kwaliteit van het schoonmaakwerk bereiken.”

“Elke dag is er weer eentje en daar wil ik zoveel mogelijk van genieten. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Ik ben teamleider bij het voetbalteam van mijn zoon en ga regelmatig naar een wedstrijd van Ajax. Ook luister ik erg graag naar muziek. In mijn kast staat een flinke collectie uit de tijd dat ik als DJ op feestjes draaide. En…. ik bak regelmatig een lekkere taart; dat ben ik gelukkig nog niet verleerd.”