Egon Jansen

LinkedIn

Per 1 december 2017 is Egon Jansen ons team Kwaliteitsinspecties komen versterken. Egon is geen onbekende in de schoonmaakbranche, echter voordat hij in de facilitaire dienstverlening terecht is gekomen heeft hij eerst de vakopleiding gevolgd tot Banketbakker. Egon heeft jaren in deze branche gewerkt en is in 1999 de taxibranche in gegaan omdat auto rijden zijn hobby is. Aangezien de taxibranche in Amsterdam een moeilijke markt is, is hij vervolgens de facilitaire branche in gegaan.

In de schoonmaakbranche is Egon vanaf de werkvloer begonnen. Hier heeft hij van alles in gedaan: van vloeronderhoud tot het diep reinigen van toiletten, van ramen lappen tot het reinigen van gevels, van opleverschoonmaak tot het uitruimen van gebouwen. Vervolgens is Egon van de werkvloer opgeklommen tot objectleider om vervolgens door te groeien naar assistent rayonmanager, projectleider en rayonmanager. Egon was inmiddels zo verknocht geraakt aan de facilitaire branche dat hij binnen de branche nu een volgende stap heeft gemaakt tot kwaliteitsinspecteur. Met zijn jarenlange schoonmaakervaring en vakkennis is hij een vakkundige kwaliteitsinspecteur!

In zijn vrije tijd gaat Egon graag op pad met zijn vrouw en kinderen. Hij rijdt graag auto en op een feestje wil hij nog weleens teruggaan in de tijd toen hij nog dj was. Hij draait dan ook graag muziek als dj op feestjes. Tevens is voetballen zijn passie en is hij ook de begeleider van het team van zijn zoon. En de vakopleiding Banketbakker brengt hij tot vreugde van zijn thuisfront ook nog veelvuldig in de praktijk door het bakken van taarten voor verjaardagen of speciale gelegenheden.