David van Wijnbergen

LinkedIn

David van Wijnbergen is sinds september 2017 weer terug bij CSG in de functie als Consultant. David heeft veel affiniteit met de facilitaire branche. Hij is zijn carrière begonnen als assistent logistiek manager bij Jaarbeurs Catering. Hier was hij verantwoordelijk voor de planning, uitvoering en controle van de goederenstromen binnen Jaarbeurs Catering Services. Daarna heeft hij bij Hago de operatie van de schoonmaakbranche leren kennen. Hij stuurde in deze functie voorwerkers en schoonmaakmedewerkers aan. Tevens was hij verantwoordelijk voor de ureninzet, inslag van materiaal en middelen en uiteraard het opleveren van het overeengekomen kwaliteitsniveau. Nadat hij de nodige ervaring op de werkvloer had opgedaan is hij in 2006 als consultant bij CSG begonnen. Daarna is hij doorgegroeid naar de functies van teamleider Servicecenter en Calculatie, contractbeheer en systemen.
Vervolgens heeft David een klein uitstapje gemaakt waardoor hij zijn interesse “systemen & optimalisatie door middel van automatiseren” nader heeft kunnen uitbouwen. David is nu weer terug bij CSG en heeft in zijn functie als klanteigenaar een aantal klanten onder zijn verantwoordelijk en is tevens werkzaam voor andere Kaleidon organisaties op het gebied van systemen. Daarnaast is David werkzaam voor Facts Blue en bedient hij zijn klanten binnen Facts Blue ook nog steeds.

David is resultaatgericht, werkt zeer zelfstandig en is enorm enthousiast. Hij is getrouwd met Sabrina en zij hebben in augustus 2017 hun zoon Thom gekregen. In zijn vrije tijd hockeyt en golft David graag. Hij houdt van sporten en is een gezelligheidsmens.