Cindy van der Blom

LinkedIn

“Ik ben niet perfectionistisch, maar zorg er wel graag voor dat alles goed gaat”

“Ik heb de opleiding HBO Facilitaire Dienstverlening afgerond en ben toen al snel in de schoonmaakbranche gaan werken. Ik werd (junior)rayonmanager bij een schoonmaakbedrijf. In april 2002 ben ik bij CSG begonnen. De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd: VSR-inspecteur, VCA/VOL, NEVI-1 en de Leergang Europees Aanbestedingsrecht (aan de VU). Ook ben ik gecertificeerd Makelaar in Schoonmaakdienstverlening.”

“Bij CSG heb ik verschillende petten op waardoor een dag vaak anders loopt dan dat ik van tevoren bedacht heb. Als teamleider aanbestedingen houd ik me bezig met de begeleiding van (Europese) aanbestedingen. Daarnaast ben ik consultant en voor meerdere opdrachtgevers het aanspreekpunt als het gaat om contractbeheer, kwaliteitsmetingen en/of algemene facilitaire vraagstukken. En omdat ik ook adjunct-directeur ben, moet ik er natuurlijk ook voor zorgen dat de algemene bedrijfsvoering de nodige aandacht krijgt.”

“Ook thuis ben ik gewend flexibel om te gaan met mijn tijd. Dat moet ook wel met twee kleine kinderen. De vrije woensdagmiddag wordt vaak opgeslokt door activiteiten van de kinderen. Vaak op donderdagavond en vrijwel iedere zaterdagochtend is er echt tijd voor mezelf, want dan ga ik hardlopen met mijn trainingsgroep bij de GAC. Daar geef ik ook regelmatig zelf de training en plan ik de bezetting van de bardiensten. Zowel privé als zakelijk is het af en toe wat goochelen met tijd, maar het past ook wel bij mij. Ik ben niet snel van mijn stuk te brengen en vind altijd wel een oplossing.”