Cindy van der Blom

LinkedIn

Cindy is een duizendpoot. Niet alleen bínnen CSG, ook daarbuiten. Naast teamleider aanbestedingen en adjunct-directeur bij CSG is zij tevens secretaris bij VMS*, actief binnen haar hardloopvereniging GAC, vrijwilliger bij het inloophuis Crossroads Amsterdam, echtgenote en mama. Zij loopt dan ook figuurlijk én recreatief hard.

Na haar opleiding HBO Facilitaire Dienstverlening werkte zij als directie assistente en rayonmanager bij een schoonmaakbedrijf. In april 2002 startte Cindy bij CSG en volgde in de loop der jaren de opleidingen VSR-inspecteur, VCA/VOL, NEVI-1 en Leergang Aanbestedingsrecht (aan de VU). Daarnaast is Cindy gecertificeerd Makelaar in Schoonmaakdienstverlening.

In de afgelopen jaren heeft Cindy zich op breed gebied gespecialiseerd. Vooral in het begeleiden en uitvoeren van Europese aanbestedingen en inkooptrajecten, maar ook contractbeheer, leveranciersmanagement, kwaliteitscontroles, contractmonitoring en adviesopdrachten.

Hoe haar collega’s Cindy zien? Kritisch, nauwkeurig, eerlijk, opgewekt, eigengereid, creatief, sociaal, goed georganiseerd, pragmatisch, doelgericht en oprecht.

* VMS = Vereniging van Makelaarskantoren in Schoonmaakdienstverlening