Cindy Swinkels

LinkedIn

Sinds januari 2016 brengt Cindy Swinkels op ons servicecenter haar kennis van het NEN 2075 kwaliteitssysteem op menig collega over. Naast algemene ondersteuning richt zij zich vooral op de inventarisaties en mutaties. Tevens gaat zij, naast haar werk op het servicecenter, ook als kwaliteitsinspecteur op pad. Een leuke combinatie, omdat ze op deze manier het gehele kwaliteitsproces mee maakt. Bovendien motiveert het Cindy enorm wanneer ze na een aantal controles de kwaliteit in een gebouw ziet verbeteren en de schoonmaakleverancier haar tips ter harte neemt.

Na haar MBO opleiding Facilitaire Dienstverlening ervaarde Cindy als kamermeisje in een motel wat schoonmaken in houdt. Niet veel later stapte zij over naar het adviesbureau van een bedrijf dat verantwoordelijk was voor het schoonmaakonderhoud van al haar panden. Daar maakte zij kennis met schoonmaakbestekken, beheer van de panden, schoonmaakcalculaties, factuurcontroles en kwaliteitsmetingen. Voordat Cindy bij CSG terecht kwam, werkte zij bij een ander adviesbureau.

In haar vrije tijd houdt Cindy van lekker koken en eten. Dat is best een uitdaging: voor haar gezondheid volgt zij een suikervrij en koolhydraatarm dieet. Met regenachtige zondagen weet zij ook wel raadt: die vult zij met het maken van eigen kleding.