Cindy Swinkels

LinkedIn

“Ik ben altijd positief en zie altijd liever het voordeel dan een nadeel”

“Ik werk sinds 2016 bij CSG op het servicecenter en voer daarnaast ook VSR-KMS kwaliteitsinspecties uit. Leuk onderdeel van mijn werk is dat ik direct contact heb met de klant. Samen streven we naar een optimale kwaliteit van de schoonmaak. Het geeft voldoening om een advies te geven en die kwaliteit dan ook te zien groeien. Momenteel ben ik me steeds meer aan het verdiepen in calculaties, zodat ik een switch kan gaan maken bij CSG naar het team calculaties. Weer een leuke nieuwe uitdaging waar ik veel zin in heb!”

“In de jaren voor dat ik bij CSG kwam werken, heb ik diverse functies bekleed in de facilitaire branche. Toen was mijn takenpakket heel divers. Van het uitvoeren van kwaliteitscontroles en contractbeheer tot het schrijven van schoonmaakbestekken en advisering bij het programma van eisen bij aanbestedingen. Mijn interesse in de facilitaire branche is allemaal begonnen met een opleiding MBO-facilitaire dienstverlening.”

“Ik ben gek op koken en vind het ook heel leuk om deze passie en mijn kennis op dat gebied met anderen te delen. Samen een lekkere maaltijd bereiden op de BBQ; daar kan ik altijd van genieten! Ook reizen en sporten doe ik graag. Dat geeft me weer energie zodat ik er weer volop tegen aan kan gaan. Ik ben een positief mens en zie de dingen het liefst van de zonnige kant”