Cindy Swinkels

LinkedIn

“Ik ben altijd positief en zie altijd liever het voordeel dan een nadeel”

“Ik werk sinds 2016 bij CSG. Eerst op het servicecenter en later heb ik ook VSR-KMS kwaliteitsinspecties uitgevoerd. Onlangs heb ik een switch gemaakt binnen CSG naar het team calculaties. Een leuke nieuwe uitdaging waar ik zeker te weten ook weer veel voldoening uit kan halen!”

“In de jaren voor dat ik bij CSG kwam werken, heb ik diverse functies bekleed in de facilitaire branche. Toen was mijn takenpakket heel divers. Van het uitvoeren van kwaliteitscontroles en contractbeheer tot het schrijven van schoonmaakbestekken en advisering bij het programma van eisen bij aanbestedingen. Mijn interesse in de facilitaire branche is allemaal begonnen met een opleiding MBO-facilitaire dienstverlening.”

“Ik ben gek op koken en vind het ook heel leuk om deze passie en mijn kennis op dat gebied met anderen te delen. Samen een lekkere maaltijd bereiden op de BBQ; daar kan ik altijd van genieten! Ook reizen en sporten doe ik graag. Dat geeft me weer energie zodat ik er weer volop tegen aan kan gaan. Ik ben een positief mens en zie de dingen het liefst van de zonnige kant”