Bertha Westbroek

LinkedIn

Bertha Westbroek begon in de schoonmaak als alleenstaande moeder van drie kleine kinderen. In het dorp waar zij woonde, zocht een landelijk schoonmaakbedrijf een avondschoonmaker op de scheepswerf. Hier leerde zij al snel wat ‘schoonmaken’ is!  Zij kreeg te maken met veel verschillende gebouwen met een hoge vervuilingsgraad én een hoog verloop binnen de schoonmaakploeg. Niemand hield het lang vol, behalve Bertha.

Haar kwaliteiten bleven niet onopgemerkt en binnen een paar maanden werd Bertha voordame en groeide zij uiteindelijk door tot objectleidster en rayonleidster. Zij volgde alle trainingen op schoonmaakgebied, van vakgeschoold schoonmaker tot middenkader, leidinggevende, VCA-VOL en SVS kwaliteitsinspecteur.

Bij een aanbesteding kwam zij in aanraking met CSG. De opdracht werd gegund en Bertha kreeg de verantwoordelijkheid over de schoonmaak van het pand en kwam zo in contact met één van onze kwaliteitsinspecteurs. Het verkrijgen en borgen van kwaliteit vond Bertha altijd al belangrijk. Ondanks dat Bertha het erg naar haar zin had bij het schoonmaakbedrijf, was de switch naar de functie van kwaliteitsinspecteur bij CSG in april 2006 een logische stap in haar carrière.

Het leuke aan haar werk vindt Bertha de diversiteit. Elke dag is anders, geen klant is hetzelfde. Ze heeft de vrijheid en verantwoordelijkheid om haar eigen werk in te plannen. Dat én het persoonlijke van een klein bedrijf, maakt CSG een leuk bedrijf en haar een trotse medewerkster. Haar werk doet ze dan ook met verve: Bertha verstaat haar vak, is objectief, reëel, eerlijk, geïnteresseerd en betrouwbaar. Bovenal denkt zij mee met de klanten en schoonmaakleveranciers om het kwaliteitsniveau te optimaliseren en samen de klanten goed te bedienen.
Bertha heeft als kwaliteitsinspecteur mede aan de wieg gestaan bij het ontwikkelen van een nieuw meetsysteem, die het periodiek onderhoud van vloeren op een resultaatgerichte wijze controleert.

Ook in haar vrije tijd is Bertha veel met schoonmaak bezig. Maar dan in haar eigen huis. Daarnaast besteedt zij graag tijd aan haar kleinkinderen of maakt ze haar hoofd leeg tijdens een dagje winkelen.