Bertha Westbroek

LinkedIn

“Als je werkt vanuit passie, zul je geen dag meer aan het werk zijn.”

“Ik werk al heel lang in de schoonmaakbranche. Begonnen als avondschoonmaker op de scheepswerf, doorgegroeid naar rayonleidster bij een schoonmaakbedrijf en sinds 2006 werkzaam als kwaliteitsinspecteur bij CSG. Ik vind het een prachtig bedrijf dat groot is geworden door klein te blijven. De persoonlijk benadering, de flexibiliteit en de oprechte aandacht maken mij een trotse medewerker.”

“Als je je werk heel leuk vindt om te doen, voelt het niet als werk. Dat is bij mij het geval in mijn werk bij CSG. Ik wil goed zijn in mijn vak en heb het daarom altijd belangrijk gevonden alle trainingen op schoonmaakgebied te volgen; van vakgeschoold schoonmaker tot middenkader, leidinggevende, VCA-VOL en SVS kwaliteitsinspecteur. Mijn kennis en ervaring kan ik uitstekend inzetten bij de kwaliteitsinspecties die ik uitvoer waarbij we samen streven naar het beste resultaat.”

“In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met van alles en nog wat. Zo geniet ik met volle teugen van mijn kleinkinderen en ga ik graag een dagje winkelen. Om er echt even helemaal uit te zijn, ga ik in het voorjaar meestal op vakantie naar een warm land. Heerlijk om daar steeds weer naar uit te kijken!”