Ashley Kwint

LinkedIn

Ashley Kwint volgde de opleiding Directiesecretaresse / Managementassistente en liep haar eindejaarstage op het bestuurssecretariaat van een grote regionale zorginstelling. Tegen het einde van die stage, ging de Managementassistente van de Zorgmanager met zwangerschapsverlof en verving Ashley haar. Een sprong in het diepe, waar ze ontzettend veel van geleerd heeft. Ashley is dan ook enorm trots dat zij dit geheel zelfstandig heeft kunnen invullen.

Na deze tijdelijke functie kwam zij in november 2014 op het Servicecenter van CSG te werken. Daar kan het erg druk en hectisch zijn. Gelukkig laat Ashley zich niet snel gek maken. Ze straalt rust uit en kan goed schakelen en overzicht houden. Dat werkt prettig, zowel voor zichzelf als voor haar collega’s. De diversiteit van de werkzaamheden maken het werk daarnaast extra leuk.

Ashley leert graag en is nieuwsgierig. Ze is begripvol en staat positief in het leven. In haar vrije tijd houdt ze van shoppen, stappen met vriendinnen, luistert zij graag naar muziek en bekijkt een goede film of serie.