Ans Bloem

LinkedIn

Ans Bloem zocht na 20 jaar kraamzorg regelmaat in haar week om meer bij haar kinderen te kunnen zijn. Mede omdat haar man ook onregelmatige werktijden had, maakte zij in 1999 de overstap naar schoonmaakland als rayonmanager. Door het volgen van onder andere verschillende SVS opleidingen (vakgeschoold schoonmaker, cleanroom, vloeronderhoud, middenkader en kwaliteitsinspecteur) en het behalen van de certificaten VCA-basis en VCA-leidinggevende, vergaarde zij de voor dit vakgebied benodigde theoretische kennis.

In 2006 begon Ans bij CSG en behaalde zij het diploma NEVI-1. Naast haar functie als Consultant vervult Ans de rol van P&O-er.

Ans omschrijft zichzelf als enthousiast en loyaal. Zij gaat ergens 200% voor, staat vrolijk en positief in het leven en probeert van iedere dag te genieten. Naast haar werk pronkt zij graag met haar kleinzoon. Ze houdt van winkelen, lezen en met haar man Cor genieten van een wijntje en vakantie of weekendjes weg. Haar uitlaatklep is badminton en af en toe hardlopen. Daarnaast is fotografie een grote hobby van haar. Zij volgt hiervoor regelmatig workshops en cursussen en geeft zelf cursussen op het gebied van fotografie. Een aantal foto’s op deze website is het resultaat hiervan.