Ans Bloem

LinkedIn

“Elke dag is weer een nieuwe kans om te genieten”

“Toen we kinderen kregen, hadden zowel mijn man als ik onregelmatige werktijden. Omdat ik wat meer tijd bij mijn kinderen wilde zijn, besloot ik na 20 jaar als kraamverzorgster gewerkt te hebben, in 1999 een carrièreswitch te maken. Ik maakte de overstap naar de schoonmaakbranche en ging aan de slag als rayonmanager. Om op dit vakgebied de benodigde theoretische kennis te verkrijgen, heb ik verschillende SVS opleidingen gevolgd (vakgeschoold schoonmaker, cleanroom, vloeronderhoud, middenkader en kwaliteitsinspecteur) en certificaten VCA-basis en VCA-leidinggevende behaald.”

“In 2006 ben ik bij CSG begonnen als consultant. Ik heb het diploma NEVI-1 behaald en in 2017 ben ik als gecertificeerd schoonmaakmakelaar beëdigd. Ik vind het heel leuk om mijn kennis en ervaring in te kunnen zetten om klanten een vakkundig advies te geven. Jaarlijks volg ik verschillende vakinhoudelijke bijeenkomsten zodat ik op de hoogte blijf van alles wat er speelt in de branche. Naast mijn werk als consultant vervul ik ook de rol van P&O-er bij CSG.”

“Ik ben een vrolijk en positief mens en zie elke dag weer als een nieuwe kans om te genieten. Dat doe ik dan ook volop; leuke dingen doen met de kleinkinderen, samen met mijn man een wijntje drinken en genieten van vakanties of weekendjes weg. Mijn uitlaatklep is badminton. Daarnaast is fotografie mijn grote hobby. Genoeg te doen dus!”