Anja Koeman

LinkedIn

“Geniet van elke dag; kijk vooruit en niet achteruit”

“Ik ben heel lang werkzaam geweest in de catering als catering manager. Dat houdt in dat ik eindverantwoordelijk was voor een cateringlocatie; het team aansturen, financieel overzicht houden, kwaliteit bewaken, enz. Een hele brede functie waar ik mijn persoonlijke eigenschappen goed in kwijt kon. Ik ben een echt ‘mensen-mens’. Ik vind het leuk om elke dag weer nieuwe mensen te ontmoeten en het beste uit iemand naar boven te halen.”

“De laatste 2 jaar ben ik objectleider geweest bij een schoonmaakorganisatie. Zo kwam ik aanraking met de schoonmaakbranche. Ik ben altijd op zoek naar afwisseling en uitdagingen. Ook wil ik graag mijn kennis verbreden. In mijn functie als kwaliteitsinspecteur bij CSG krijg ik die mogelijkheid en heb veel plezier in mijn werk. Wat ik namelijk zo leuk vind aan deze baan, is dat elke dag anders is en steeds ontmoet ik leuke mensen en kom op locaties waar je niet alle daags komt.”

“Ik ben een echte bourgondiër en kook graag voor vrienden en familie. Daarnaast geniet ik van het buitenleven in de zomer en vind ik het heerlijk om een dagje te ontspannen in de sauna. O ja, ik ben ook gek op onze 3 Britse korthaar katten George, James en Puckie. Heerlijk om ze om me heen te hebben!”